Aanmelden

Fijn dat je je wilt aanmelden voor de opleiding 'Leefstijlcoach Zorg en Welzijn'.

We vragen je om onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en aan ons te e-mailen. Vermeld daarbij ook voor welke locatie en startdatum je voorkeur hebt.

Wij raden je aan om voordat je dit formulier verstuurt, goed na te gaan of je voldoet aan de aanmeldingseisen van de opleiding. Nadat wij jouw aanmeldingsformulier en diploma('s) ontvangen hebben, controleren we of je voldoet aan de inclusiecriteria. Bij vragen of onduidelijkheden nemen we contact met je op. Zorg dat je contactgegevens kloppen en dat je bereikbaar bent op het door jou aangegeven telefoonnummer en e-mailadres.

Als je intakeformulier compleet is en je voldoet aan de inclusiecriteria, dan sturen wij je een inschrijfbevestiging met de verschillende mogelijkheden tot betaling. Je aanmelding is pas definitief wanneer wij je betaling ontvangen hebben. We behandelen aanmeldingen in de volgorde van binnenkomst van de betaling. 

Mocht je voordat je het intakeformulier gaat vullen nog vragen hebben of ons willen spreken, neem dan gerust met ons op te nemen. Dat kan het gemakkelijkst via Whatsapp. We reageren dan binnen één werkdag.

Aanmeldformulier verzenden

Mail ons het aanmeldformulier samen met een kopie van je diploma om de aanmelding compleet te maken.