Begint de zorg van de toekomst bij jou?

Word leefstijlcoach zorg & welzijn

Overal wordt gesproken over 'het andere gesprek', 'Positieve Gezondheid', 'leefstijl als medicijn' en 'de regie bij de patiënt/cliënt' leggen. Wil jij er niet alleen over praten, maar ook leren hoe je dat doet? Zodat je voorop loopt in de beweging om leefstijlcoaching een goede plek te geven in zorg en welzijn?

In de opleiding Leefstijlcoach Zorg & Welzijn leer je mensen aanzetten tot gezonde gewoontes die bij ze passen. Daarvoor krijg je evidence based informatie, gecombineerd met training van inspirerende docenten. Ons doel is dat je binnen jouw beroep en jouw organisatie écht het verschil kan maken.

Mensen komen bij jou als ze in een kwetsbare positie zijn. Dan is het belangrijk dat jij weet hoe je ze kunt helpen om veerkrachtiger te worden. Maar ook dat je in staat bent om coachen op leefstijl een plek te geven binnen jouw organisatie en jouw vak. Daar kunnen we gericht mee aan de slag, omdat dit een gespecialiseerde opleiding is voor professionals die werken in zorg of welzijn.

Lijkt het je wat? Vraag met het formulier de digitale opleidingsbrochure aan en krijg als bonus een videocollege cadeau.